DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Oğuzhan Uğur kimdir

Yayınlanma Tarihi : Google News
Oğuzhan Uğur kimdir

Müzisyen ve Youtuber kimliği ile tanınan Oğuzhan Uğur’un biyografisidir…

29 Ocak 1984 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Oğuzhan Uğur, 2023 yılı itibarıyla 39 yaşındadır.

Babası Albay Hasan Atilla Uğur, annesi Pakize Uğur ve kardeşi yönetmen Tuğrul Uğur’dur.

Jandarma İstihbaratçısı olan babasının görevi nedeniyle çocukluk yılları Ankara’da geçmiştir. Lise eğitimini tamamlayan Oğuzhan Uğur, soluğu üniversite için Antalya’da alır.

Askeriye ortamında büyüyen Oğuzhan Uğur, babasının aksine farklı bir kariyer rotası çizer ancak su akıp yine de yolunu bulacaktır.

Güzel sanatlar fakültesinde eğitimini alır, karikatürler çizer ve müzik yapar. Ancak Youtube hayatına start vermesiyle dikkat çekmeye başlar.

2017 yılından itibaren medyada görünürlüğü artan Oğuzhan Uğur, BabalaTV’yi kurarak sektöre adım atar.

Babala TV’de RÖNT, Mevzular, Mevzular: Erken Seçim Özel, Oğuzhan Uğur’la P!NÇ, Taş-Aşk, Mevzular: Açık Mikrofon gibi programların sunuculuğunu yapmış ve yapmaktadır.

PİNÇ ile milyonlarca izleyici ve takipçiye ulaşan Oğuzhan Uğur, popülarite de kazanır.

Anıları, fikirleri, konuklarıyla milyonlar tarafından sevilen, bir o kadar da eleştirilen Oğuzhan Uğur, siyasetçilerle seçmenleri buluşturma kararı alır.

Mevzular Erken Seçim Özel programıyla bir ilki gerçekleştiren Oğuzhan Uğur, siyasetçilerin konuşma yapacağı bir internet ortamı sunar.

2023 seçimleri öncesinde ise Mevzular: Açık Mikrofon isimli programı büyük beğeni toplamaktadır. Programa konuk olarak Ümit Özdağ, Ömer Faruk Gergerlioğlu, Muharrem İnce, Metin Külünk, Cem Uzan ve Ahmet Davutoğlu gibi isimler katılmıştır.

Henüz evli olmayan 39 yaşındaki Oğuzhan Uğur, oyuncu Müjde Uzman ile birliktelik sürdürmektedir.

YORUM YAP